tHat tHiNg i d0


bertangguh amalan mulia.
August 12, 2009, 3:05 am
Filed under: betmen n life

Jam sebelas pagi.. keje xde plak hr ni.. doket clear.. NI pn ilek.. dan2 kpala lutut bekerja keras berangan.. hasilnya ini yg aku pikir-pikirkan…

Rasa macam nak pegi BACKPACKING.. berjalan ke tempat2 yg x pnah pegi.. kat malaysia ni sarawak blom dpt p lagi.. ovesi? hmm… nanti2 laa dulu.. sok2 bile demam kerbau pendek dh reda kita berangan pulak..

Rasa macam nak blaja PROGRAMMING.. sem depan dh stat fyp.. command programming seketoi pn aku x reti.. takkan nk buat fyp hello world je  kot..

Rasa macam nk stat buat NOVEL THRILLER sdri.. dh lame dh aku berangan.. draf dh berkati-kati dlm pale otak.. belum kire idea2 yg aku smpt save dlm tepon lg tu.. haha.. idea je laa… dh siap buku tu, korg beli ye. heeee…

Aku tgk blog pipi n the geng. teringin gak nk tgk MASKARA SHORTIES tu. mcm menarik je. tgk ape yg diorg buat.. join org berjiwa seni yg d suntik elemen pop. eceh..

Rasa macam nak beli JAM tgn.. kali ni nk carik yg btol2 puas ati.. rembat yg mahal trus.. dl skali aku pnah kompelen kat member2, ak cite kat diorg.. aku dr dl x pandai jaga jam tangan.. x smpai setahun.. kompem pecah, tali putus, jarum jam gila x mau jalan etc. senang je diorg bidas..

” ko beli jam murah2 . memang laa..”

isk2.. sadis. jgn laa terus terang sgt. kot ye pn buat laa simpulan bahasa ke.. bidalan ke.. xde laa terhiris sgt. haha.. takpo.. akan den buktikan! yahhhaaa..

Panjat gunung dh pnah buat.. syok gile. berkayak pn sdh.. syok jugak. lpas ni ape pulak? bungee jumping? skuba diving?kalo plan g sabah thn dpn menjadik.. hrp2 diorg buat plan g GUNUNG KINABALU… weeewiittt.. nmpknye kene kasik fit sket laa.. kalo pancit tgh jalan cane? haha.. mai, pinjam bola besau kaler kelabu tu ! 😛

InsyaAllah.. harap2 semuanya aku boleh capai…

nota kaki lipan : hee.. misi mengecat dinding luar rmh dh setel. at least ade smthing yg aku dpt buat sempena 4 bulan melepak d rumah.. ijau epal tu..nanti aku pos gmbr..

p/s (PENDEK/SAJE) : hujung bulan ni lecturer incik nor azhar nk dtg melawat tmpt intern. hahaha.. log book br isi yg bln 6.. mati aku nak kampui buat semua.. owh dunia.. bertangguh amalan mulia. tettttt!!

Advertisements


hehe.. ayat baik punyo.
August 9, 2009, 9:15 am
Filed under: betmen n skool

kisah budak asrama

4 hb 7 2009. gmbr kat papan kenyataan tepi DS maktab. hehe..

dr dulu smpai skrg x berubah2 perangai budak2 asrama.. kalo buat ayat cenggini memang sah2 dak f4 je laa yg dtg.. haha…