tHat tHiNg i d0


hula2..
February 10, 2010, 3:51 am
Filed under: Uncategorized

sy mr messy. bad hair day as always. huahauhaahua..

bosan nye 2-3 minggu ni.

esok bleh balik rmh.. yeah..

dh bosan dgr cte org bleh balik rmh tiap2 minggu.mmu pttnye bukak cwgn smentare kat kulim utk sem ni je.. hahahaha..

KLIK SINI



Guilty pleasure.
December 16, 2009, 7:12 am
Filed under: Uncategorized

“few” things in my head

-guilty pleasure (AHAHAHAHA. ape yg aku pk ni.)

-php n mysql. hee.. br order pakej bljr sdri. hopefully success.

-laptop yg dh start rosak2. bertahan la sekurang2 nya smpai aku hbs blajar sem dpn. janji x ckp pasal macbook dpn ko lagi. taip takpe. jgn ckp. kan? thnx Ramdac Seri Kembangan

-menarik jugak pelaburan dgn ASB. tggu duit ytm sem br masuk.. kte tgk mcm mane.skin pnye pengaruh laa ni.

-facebook n twitter phenomena. dem. i’m trapped. addicted.

-tension kan kalau org sebelah study n wat fyp. kita mcm x dak arah tujuan lagi.. haha..

-exam 23hb. 1 paper saje. boleh ke aku score dgn midterm yg cukup2 mkn lauk saje x de sayur? haih..

-batuk dh seminggu. kad HLA br amik td. tggu esok la. BELIA BENCI KAHAK.

-knp jadual UPM ngan MMU lari jauh sgt? haha.



samo laa kito..
July 23, 2009, 4:34 am
Filed under: Uncategorized

slash guns n roses

slash guns n roses

marlon wayans [white chicks]

marlon wayans

monica lewinsky

maurice green

maurice green

aaron peirsol - gold medalist swimmer

aaron peirsol - gold medalist swimmer

daniel radcliffe - harry potter

daniel radcliffe - harry potter

Ngahahahahaha… men gitar haram aku x reti.. prong preng prong preng ikut rentak suka hati aku boley laa..  nk jadi comedian x brape nk mampu.. skandal dgn org ternama? xde pon.. pelari pecut.. ceh.. takat sukantara boleh laa.. berenang ? haha.. cepat panik dow.. kat burmese pool aritu sipi2 nk lemas.  harry potter ? x pnah plak aku melayan bukunye.. muvi nye ade laa sikit2 tgk..

abih tu ape nye yg kitorg ni in common? well.. happy birthday slash, marlon, monica, maurice, aaron, daniel n betmen.. :p

fakta : bulan julai dinamakan sempena bulan kelahiran Julius Caesar

fakta: 23 julai 1987  = 26 Zulkaedah 1407 , hari khamis. nak cek korg pnye              besday? klik sini

fakta: 23 julai 2009 = 1 syaaban 1430, hari khamis juge…

xde kaitan : 23 july kdg2 cancer kdg2 leo.. so sape yg dok tgh2, term                          astrology nye “cusp”.

eh. rajin plak aku update blog. esok nk p utp. mengulor dr internship.. smpai ari selase.. wee wiit.. cuti 3 hari.



Aku dan Intern
May 6, 2009, 3:15 pm
Filed under: Uncategorized

Jun 2009..

Seorang jejaka turun dr motornye..

motor betmen

helmetnye di bukak dr kepala penuh bgaya..

helmet betmenop.. ada dua helmet.. takpe.. spare utk pembonceng..

laptop canggih ruvo dan dokumen2 pejabat tersisip rapi dlm beg laptop canggih yang dibimbitnya..

laptop ruvo betmen

dgn penuh stylo lengkap dgn sut ke pejabat , langkah penuh keyakinan di atur.. langkah segak tanda bersedia menghadapi pancaroba dunia telekomunikasi yang berkembang pesat.. cewaaahh..

sut betmensambil mendongak ke arah bgnn dihadapannye…

.

.

.

.

.

.

.

oh.. TM Aloq Staq .. haha..

menara tm as

bukan kat sini pun.. aku cr gmbr x jumpe.. ni menara telekom aloq staq.. x jauh laa dr tmpt aku kene intern tu..  aku mintak kulim.. dpt sini.. layan laa.. mana2 pn boleh.. wuuuuu… tp x leh ulang alik ngan kulim… 2 jam kot… kne carik rmh.. aiyayayayayayayayaya…



Reply to Mai ex plkn princess halia.. haha..
April 18, 2009, 2:04 pm
Filed under: Uncategorized

aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh.. x kire.. plkn best kot.. sape srh masuk princess halia tu.. haha.. saploh sebab plkn aku best :

1- tepi laut ye.. keje main air je.. then trainer aku kaki pemalas buat aktvt ptg2.. so.. mari bersantai2 tepi laut smpai muak.. main kayak.. main rakit tayar dsb

2-ehe.. xde org kenal aku .. yes2.. solo molo..

3-buleh jalan2 merata2 pelusuk langkawi tu.. naik bas pn ade escort polis.. skang sape ajak aku g sane.. aku bersedia untk rejek.. xde pape pn sebenarnye lgkawi tu… gile kerek kan?

4-trainer aku majoriti suke berjoget mase senam aerobik.. alahai cerienye pagi2.. yg misai lentik2 tu lg smgt.. nyampah2 gak la.. tp sbb lawak.. layan…

5-kompeni delta aku plg low profile.. haha.. senyap dan simple..

6-aku jmpe manusia yg pelik2 dan ajaib.. cth : bdk cine umor 17 yg gile chubby manje x igt.. siap bawak stok koleksi doraemon dr rumah, bdk singh x ske mandi n x ske pakai sluar bile tido.. bgn2 pagi trus pakai boot masuk line..

7-ade awek india nak jd awek aku siap nangis2…. ade awek cine ajar lagu cintan cintun dgn aku..gile caring x ingat weh.. ( terase hot 3 bulan) haha.

8-bleh bajet pro skali skale sbb modul motivasi kbnykn nye dh katam mase maktab dl.. alahai.. xde game lain ke.. balik2 lukis pulau buat mcm negare baru pastu present..adoiyaii..

9-mase kenegaraan… sori laa nk melepak dlm kelass… kami sembang2 ngan cikgu kat tepi pantai.. gelak2.. layan cikgu aku ni.. pencen polis yg crite die kdg2 aku pn x phm.. haha..

10-o ye.. sini x de lumpur2 bukit ek.. sini ribut pasir dan cuak mase time tsunami.. time roll call emergency dpt tgk bdk2 muke x bersalah pakai baju tdo slmt kan hanger baju ngan bantal drpd bende len.. ye.. btol.. aku x tipu..

p/s :haha.. aku x paham knape ko suke sgt main juggle2 bola tu weh.. itu laa kelas paling x de motif skali.. ade ke dak lps spm di suruh nye main jggle bola.. nk masuk talent show ke ape..

ok.. aku dh lupe cane nk tls blog..lame sgt x bukak.. nnt aku carik gmbr.. haha..

yg bnr..

-betmen beringin beach resort..-



POPPPPPPP…. KUIZ!! yo yo anak mami..
January 28, 2009, 5:36 am
Filed under: Uncategorized
  1. Kenapa Tarzan tidak mempunyai jambang?
  2. Kenapa juruterbang Kamikaze memakai topi keledar?
  3. Kenapa cermin pandang belakang x dipanggil cermin tengah atau cermin dalam kereta sedangkan cermin kat tepi kereta dipanggil cermin sisi? cermin sisi pon bleh tgk belakang jugak.
  4. Heart tu hati ke jantung?
  5. Kenapa pembakar roti di’rumah kita mempunyai setting untuk suhu yang tinggi sehingga mampu menghanguskan roti?
  6. kenapa doraemon x bagi alat untuk memandaikan nobita?
  7. Kenapa irama lagu A,B,C,D,E,F,G… dan Twinkle, Twinkle Little Star sama?
  8. Kenapa banyak mak bapak zaman sekarang bagi nama anak panjang-panjang, susah nak sebut dan eja, sedangkan diorang tau nanti menyusahkan anak diorang je mase nk isi borang @ tls name kat kulit depan buku latihan?
  9. Kenapa kita tekan butang remote lebih kuat walaupun kita tahu bateri hampir habis?
  10. Kenapa anda mula berfikir untuk 9 soalan di atas yang tidak sesekali membawa apa-apa perubahan gred @ cgpa anda sem lepas ? haha..

madah pujangga :

” hidup ini bagai remote control yang rosak butang fwd, rewind dan pause, anda yang menentukan channel hidup anda, mereka yang bunuh diri pula bagaikan menekan butang off masa cerita kat tv baru nk mula”

– profesor betmen, majalah mangga edisi terhad jun 1987-



gua mana aku masuk ni???
January 4, 2009, 10:51 am
Filed under: Uncategorized

bersawang abis ah ni.. thp gaban punye pemalas.

huhahuahuahuahau.. nk buek camno.. den kan bisnesman. bz2.

smpai wordpress dh berubah muka pn aku x perasan.

mcm2 nk story mori gori.

later laa.. gue bz hanyut dlm comfort zone. padahal kamis ni dh stat final.

GO MALAYSIAN STUDIES

GO GHAZAL

GO ANTENNA AND PROPAGATION

Yosh!