tHat tHiNg i d0


the real superhero
October 14, 2008, 5:26 pm
Filed under: Uncategorized

superhero boleh muncul dalam pelbagai bentuk, rupa dan aksi. kebiasaannya mereka berlindung di sebalik character tersendiri. realitinya mereka ada di sekeliling kita.. tinggal masa untuk dikenalpasti.

haha..

kehebatan superhero jawa
kehebatan superhero jawa

find him in Singapore not Jawa Tengah.

bangunan tinggi bukan penghalang superhero melaksanakan tugas.

spotted at Shanghai Hilton Hotel, China.

transformers!! haha..

transformers!! haha..

spotted somewhere in mat salleh country. begging for money. haha.

can we consider this guy as superhero?

can we consider this guy as superhero?

Advertisements


10 alasan raya aku taun ni x best.
October 6, 2008, 11:28 pm
Filed under: betmen n life

10 ALASAN HAMPAGAS

KENAPA RAYA TAUN NI AKU RASE X BEST.

© iklan PETRONAS taun ni mcm hampagas. meluatnye aku dgr skrip die. ala yg iklan sorg mamat tu nk buat keje kat pekan smpai lupe teman mak die sorg2 kat rumah tu. mujur laa iklan adibah noor ngan pencurik buat bunyi kucing tu best . hihi.

© program raya sume cam bongok. lawak x jd takpun balik2 nyanyi lagu raye. pastu drama2 sume nk sedih2. pusing2 nye rosyam nor, fauziah nawi.. rosyam nor, fauziah nawi.. aiyaa.. aku dh laa sensitip crite2 sedih ni. tu yg mls nk lyn tu. haha. tett~ bukan ape.. bile tgk cite camtu takut jadik mcm tu kat aku je. isk3.

© tugas aku tiap2 tahun bile nk raye ialah cat pasu bunga ngan pagar, taun ni x smpt la pulak. sebijik je smpt + pagar dpn. tu pn buat 3 org. haha. warna wajib = KUNING

© tak meriah gile. pak ngan mak sdare bnyk x leh dtg. yg dtg rumah plak bnyk yg aku x knal.raye pertama, kaklong n anak2 nye raya kat umah mak mentua dia. lagi laa sunyi budak2 kcik tu x de. raya kedua br dtg. x dpt g SP gak. sori yep.

© x de lgsg aku amik gmbr raye taun ni. haha. nmpk sgt x fotogenik. sadis.

© sindrom malas nak taip msg antar sms raye muncul ngan tibe2.kad raye lg laa kan. sori laa kengkawan yg antar msg tp x dpt reply balik. maap zahir batin ye.

© wawawawa.. duet ytm x msk agi. kat bank dh kering kontang. cane nk sopping raye. cey.. mcm laa aku nk shopping sgt. bkn ade mende pn nk beli. haha..

© pakcik aku bg seplastik besor mercun mcm2 jenis. skali x smpt main daa.. tau2 dh 4 hb. kne balik MMU. pastu tlupe nk bgks bwk sini. citpodah.

© raye ketiga aku dh stat demam. 3 hari gak laa. dem x leh study. kne amik sup untuk comm net. time kasih klinik sbb bg MC dgn x bnyk soalnye.

© oleh krane abg aku x balik raye ni sbb keje. org kampung ingat aku plak yg nk kawin bulan 12 ni. haha. ade muka nk jadi bapak org dh ke aku ni? haha. siap ade yg salam2 terus ckp SELAMAT PENGANTIN BARU tu.. haha.. gile x tahan.

ketupat palas

ketupat palas

selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir batin.

ikhlas drpd:

betmen

7 syawal

atas kerusi plastik, pinggang krem. adeh laa.. x leh do.