tHat tHiNg i d0


Life is Wonderful – Jason Mraz
January 28, 2009, 6:01 am
Filed under: betmen n life, betmen n music

It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I’m saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
It takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

La la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is wonderful
Al la la la la

It takes a night to make it dawn
And it takes a day to make you yawn brother
And it takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
It takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes the dust to have it polished

Ha la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is so full of
Ah la la la la la la life is so rough
Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la la la life is our love
Ah la la la la la

It takes some silence to make sound
It takes a loss before you found it
And it takes a road to go nowhere
It takes a toll to make you care
It takes a hole to make a mountain

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ha la la la la la life is wonderful
Ha la la la la la life is meaningful
Ha la la la la la life is wonderful
Ha la la la la la life it is…so… wonderful
It is so meaningful
It is so wonderful
It is meaningful
It is wonderful
It is meaningful
It goes full circle
Wonderful
Meaningful
Full circle
Wonderful

Advertisements


POPPPPPPP…. KUIZ!! yo yo anak mami..
January 28, 2009, 5:36 am
Filed under: Uncategorized
  1. Kenapa Tarzan tidak mempunyai jambang?
  2. Kenapa juruterbang Kamikaze memakai topi keledar?
  3. Kenapa cermin pandang belakang x dipanggil cermin tengah atau cermin dalam kereta sedangkan cermin kat tepi kereta dipanggil cermin sisi? cermin sisi pon bleh tgk belakang jugak.
  4. Heart tu hati ke jantung?
  5. Kenapa pembakar roti di’rumah kita mempunyai setting untuk suhu yang tinggi sehingga mampu menghanguskan roti?
  6. kenapa doraemon x bagi alat untuk memandaikan nobita?
  7. Kenapa irama lagu A,B,C,D,E,F,G… dan Twinkle, Twinkle Little Star sama?
  8. Kenapa banyak mak bapak zaman sekarang bagi nama anak panjang-panjang, susah nak sebut dan eja, sedangkan diorang tau nanti menyusahkan anak diorang je mase nk isi borang @ tls name kat kulit depan buku latihan?
  9. Kenapa kita tekan butang remote lebih kuat walaupun kita tahu bateri hampir habis?
  10. Kenapa anda mula berfikir untuk 9 soalan di atas yang tidak sesekali membawa apa-apa perubahan gred @ cgpa anda sem lepas ? haha..

madah pujangga :

” hidup ini bagai remote control yang rosak butang fwd, rewind dan pause, anda yang menentukan channel hidup anda, mereka yang bunuh diri pula bagaikan menekan butang off masa cerita kat tv baru nk mula”

– profesor betmen, majalah mangga edisi terhad jun 1987-



gua mana aku masuk ni???
January 4, 2009, 10:51 am
Filed under: Uncategorized

bersawang abis ah ni.. thp gaban punye pemalas.

huhahuahuahuahau.. nk buek camno.. den kan bisnesman. bz2.

smpai wordpress dh berubah muka pn aku x perasan.

mcm2 nk story mori gori.

later laa.. gue bz hanyut dlm comfort zone. padahal kamis ni dh stat final.

GO MALAYSIAN STUDIES

GO GHAZAL

GO ANTENNA AND PROPAGATION

Yosh!